Gouden bruidspaar Wijers- Arets


bruidspaar te Leveroy

LEVEROY — Woensdag herdacht het echtpaar Zef Wijers (77) en Anna Wijers -Arets (76) de dag, dat het voor vijftig jaar in het huwelijk trad. Aan de kerk werd het gouden paar opgewacht door twee bruidsmeisjes, Wilhelmientje en Marietje Verstappen, die een versje opzegden. Onder leiding van de heer P. Ament voerde het koor de mis „In Festo Trinitas” uit. Na de H. Mis werd door een kleinkind Annie Wijers een bloemruiker aangeboden. Twee buurmeisjes offreerden het paar een bloemenmand.

In de middag volgde een druk bezochte receptie, waarbij de buurt twee stoelen aan het gouden paar aanbood. Op het feest was ook een vijftal onderduikers aanwezig, die tijdens de oorlog hun verblijf bij de familie Wijers hadden gevonden. In de avonduren zorgden fanfare Concordia en schutterij St. Barbara voor een klinkende serenade. Tijdens de receptie werden vele geschenken aan het paar aangeboden en kwamen vele familieleden en. bekenden felicitaties aanbieden.

Tags: