Stienen – Corsten, Gerda


Categories :

Je bent er niet meer, het is voorbij. Al wat je deed, dat was voor mij. Voor jou is nu de strijd gestreden, maar in mijn hart bewaar ik het verleden

een dankbare herinnering aan
Gerda Stienen – Corsten

echtgenote van
Tinus Stienen

* Hunsel, 3 maart 1926 t Leveroy, 2 september 2008
De zeswekendienst vindt plaats op zondag 19 oktober om 9.30 uur in de parochiekerk van de Heilige Barbara te Leveroy. Tinus, familie Corsten, familie Stienen
Als

… je bent geboren in Hunsel en opgegroeid in Leveroy volgens het voorbeeld dat jij belangrijk vind. … je geniet van het boerenleven: de dauw in de morgen, de koeien in de wei, het verse hooi, een veulentje. … je een mooi leven hebt opgebouwd met Tinus aan de Deckersstraat.
… je liefdevol je ouders hebt kunnen verzorgen. … je na bijna 40 jaar huwelijk tegen hem zegt: “we hebben het samen toch goed gehad”. je geliefd bent bij familie, buren en kennissen die graag bij je op de koffie komen. … je graag langer van ’t leven wil genieten en je dapper ’t laatste stuk van je levensweg volgt. … je zoveel mensen om je heen hebt die je graag mochten om wie je was en wat je zei, dan zijn wij dankbaar en zeggen: “een tevreden mens is van ons heengegaan”.
Voor uw medeleven zeggen wij oprecht dank.