10 weken schorsing voor schop onder achterste

Bestuurslid van beugelclub Leveroy 10 weken schorsing voor schop onder achterste

LEVEROY – Een schop onder het achterste van een tegenstander kost de 35-jarige beugelaar Peter Ramaekers, tevens bestuurslid van Opheyshof uit Leveroy, een schorsing van 10 competitieduels. De uitsluiting is uitgesproken door het bestuur van het beugeldistrict Zuid. Bovendien is Ramaekers een verbod opgelegd om één jaar deel te nemen aan districtstoernooien.
Tijdens een wedstrijd op 30 december 1989 om het persoonlijk kampioenschap tussen Josien Mestrom (Leveroy) en Ton Klaessen (Neer) beschuldigde Klaessen de naast de baan staande Ramaekers van beïnvloeding van de wedstrijd in het voordeel van clubgenoot en medebestuurslid Mestrom. Na afloop van het duel wilde Ramaekers zijn gram halen bij Klaessen.

Daarbij uitte deze zijn woede door de beugelaar uit Neer een schop onder het achterste te geven.

Tags: