Op en Top Nederlands

Bron: https://www.nederweert24.nl/2016/11/28/op-en-top-nederlands-leveroy-groot-succes-fotos/

Het Dorp’ van Wim Sonneveld. ‘Iedereen is van de wereld’ van The Scene. Of ‘Bestel Mar’ van Rowwen Heze. Het zijn enkele pareltjes uit de Nederlandstalige popmuziek. Nummers die iedereen meezingt, die ontroeren of mooie herinneringen oproepen. Fanfare Concordia Leveroy bracht afgelopen weekend deze nummers tot leven tijdens het ‘Op en top Nederlands’ evenement.

Op en Top Nederlands

Ruim 700 belangstellende genoten vrijdag- en zaterdagavond met volle teugen van het muziekspektakel van Fanfare Concordia in de zaal van de Pestoeërskoel in Leveroy. Tussen de nummers door werd er telkens een korte toelichting op de nummers gegeven waardoor het concert een extra dimensie kreeg en het dus extra leuk maakte!

Op zaterdagmiddag was er een extra concert voor mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking van Stichting PSW. Maatschappelijk Verantwoord Muziekmaken noemt Fanfare Concordia dit. Naast het concert konden de cliënten ook meedoen aan kleine workshops. Alle cliënten kregen voor het laatste nummer een instrumentje om de dag gezamenlijk af te sluiten.

Tags: