Wulms, Pierre


Categories :

wulms pierre 2014

herinnering aan

Pierre Wulms

weduwnaar van
Leentje Wilms

Geboren te Nederweert 12 december 1940 Overleden te Weert 2 januari 2014

Pierre werd geboren op 12 december 1940 in de Sillenhoek in Leveroy, waarna hij opgroeide in het huis genoemd het `Witte Paard’. Al vroeg had Pierre een passie voor auto’s en werd hij na zijn militaire dienst chauffeur bij Breukers. Na een aantal jaren was hij klaar voor het grote werk; internationaal chauffeur bij van Gend en Loos, waardoor hij veel van huis was, maar de vrachtwagen was zijn lust en zijn leven. Pierre trouwde in 1966 met Leentje en bleef in Leveroy wonen eerst op de Kapelstraat en later op de Beukenlaan, waar ze samen gelukkige jaren hadden. Het ziekbed en overlijden op jonge leeftijd van Leentje in 1994 was voor Pierre een grote tegenslag. Het was moeilijk de draad weer op te pakken, maar gaande weg kreeg hij weer plezier in het leven.
Hij genoot van de vele fiets- wandeltochten en de vakantiereisjes naar het buitenland. De laatste 7 jaar was hij gelukkig met Janin en hebben ze samen een fijne tijd gehad waarin ze lief en leed deelden. Zijn gezondheid liet hem de laatste jaren regelmatig in de steek, hij werd vaak opgenomen in het ziekenhuis waarna hij ook weer opknapte en telkens thuis samen met Janin en met steun van zijn familie een goede periode had. Tijdens de laatste ziekenhuis opname, eind november, kreeg Pierre het bericht te ver-werken dat er geen hulp meer voor hem was. De acceptatie was moeilijk omdat Pierre nog graag samen met Janin van het leven wilde genieten. Deze tijd werd hem niet meer gegund. Na een goede verzorging in het ziekenhuis is Pierre in de middag van 2 januari, in het bijzijn van zijn naasten, rustig ingeslapen.
Heel veel dank voor uw medeleven en belangstelling.
Familie Wulms Janin Fincken – Jeziorska
De zeswekendienst wordt gehouden op zondag 16 februari om 9.30 uur in de parochiekerk van de H. Barbara te Leveroy.