Wetemans, Wiel


Categories :

In herinnering aan

Wiel Wetemans

echtgenoot van
Toos Naus

Geboren te Leveroy, 13 november 1930 Overleden te Roermond, 14 oktober 2007
Toos Wetemans – Naus kinderen en kleinkinderen
Bedankt voor uw medeleven.

Wiel werd geboren in Leveroy waar zijn vader en moeder een café met boerderij hadden.

En hoewel zijn vader graag had gewild dat hij als oudste zoon van vijf kinderen het bedrijf zou voortzetten. koos Wiel voor een bestaan als timmerman.

Na zijn huwelijk met Toos gingen ze wonen in Roermond en kregen zes kinderen.

Later werd hij zelfstandig ondernemer, maar het timmervak is altijd belangrijk in zijn leven gebleven. Doordat Toos al jong getroffen werd door ziekte was dit een moeilijke periode voor het hele gezin.

In zijn werk was hij creatief en wist hier dan ook met veel doorzettingsvermogen een mooie zaak op te bouwen. ‘Doe het zelf Wetemans’ in de Veldstraat was een begrip voor velen die materialen nodig hadden voor huis en hobby.

Als Wiel op zijn boot zat, die hij met eigen hand had opgebouwd op een stalen romp, was hij gelukkig en genoot van zijn tochten door binnen- en buitenland. Enkele weken geleden werd hij door ziekte getroffen. Onverwacht is hij heengegaan.

Wiel rust zacht.