Dames winnen 1e gemeentebeker


Bron en foto’s: Nederweert 24

Donderdagavond werd de allereerste editie van het ‘Gemeentebeker dames toernooi‘ gespeeld. Deze eerste editie werd gespeeld op de voetbalvelden van SV Leveroy in Leveroy. De dames van SV Leveroy wonnen de finale met 2-1 van de Eindse Boys. En zijn daarmee het eerste team van de gemeente Nederweert dat deze prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen.

Voorronde
In de voorronde speelden de dames van SV Leveroy tegen het damesteam van Merefeldia. De dames uit Leveroy wisten overtuigend te winnen met 10 tegen 0. De dames van de Eindse Boys speelden tegen RKSVO uit Ospel en wonnen deze wedstrijd met 5 tegen 2.

Finale
De finale werd gespeeld tussen SV Leveroy en Eindse Boys. De dames uit Leveroy wisten na een spannende strijd de titel naar zich toe te trekken. De dames uit Eind werden tweede met een eindstand 2-1. De dames van Merefeldia uit Nederweert streden voor de derde plaats tegen de dames van RKSVO uit Ospel. De dames uit Ospel wonnen overtuigend met 8 tegen 1 en werden daarmee derde. De Nederweerter dames van Merefeldia waren de hekkensluiter.

Tags: