Clubgebouw Leveroy kost miljoen

Clubgebouw Leveroy kost kos DORPSPLAN Bouw clubhonk begint eind februari
door onze verslaggever
Bron: de limburger

NEDERWEERT – De bouw van het nieuwe onderkomen voor een aantal verenigingen aan de Heerbaan in Leveroy begint eind februari en gaat ruim een miljoen euro kosten.
In het gebouw zullen voetbalclub SV Leveroy, Jong Nederland en de tennisvereniging gevestigd worden.
Het clubgebouw maakt deel uit van het dorpsontwikkelingsplan (DOP) Leveroy waarbij onder meer ook woningen gebouwd worden op de oude locatie van de voetbalclub: het project Leiverse Velden.
Meulen Bouw uit Weert heeft de opdracht gekregen en hoopt eind september 2011 op te leveren.
Inmiddels zijn de voetbalvelden aangelegd. De verwachting is dat het totale sportcomplex in de loop van oktober, november dit jaar door de verenigingen in gebruik kan worden genomen.