Chaplins op Vastelaovendj CD


Presentatie CD Vastelaovendj saame.

Het idee, dat in een opwelling tijdens de Bonte Avonden 1992 werd gelanceerd, sluimerde al enige jaren in de gedachten van enkele personen.

Maar deze keer was de motivatie: ’EN NÖW MOT ’T’ aanwezig. Het resultaat is een schitterende CD met Neewieerter Vastelaovendj Lidjes. Dit alles onder auspiciën van de Stichting Neewieerter Vastelao-vundj Lidjes (S.N.V.L.).

Presentatie

Op vrijdag 13 november 1992 zal vanaf 20.15 uur in Dancing Riva, St. Rochusstraat 1 te Nederweert de CD ’VASTELAOVUNDƒ SAAME’ worden gepresenteerd.

De liedjes van de CD zullen om technische en organisatorische redenen niet live ten gehore worden gebracht maar zullen ongetwijfeld via de speakers voor de nodige decibellen zorgen.
Tijdens de presentatie-avond zal tijdens een officieel gedeelte de eerste CD worden aangeboden en kunnen de sponsors en voorintekenaars hun CD in ontvangst nemen.

De presentatie van de avond is in handen van de bekende buutereedner Will Knapen, uit Nederweert-Eind. De avond wordt opgeluisterd door een 5-tal muziekgezelschappen die in de Vastelaovundj-tieëd, maar ook daarbuiten, in Nederweert en verre omstreken, hun sporen reeds verdiend hebben, te weten ’Klein mèr Neugter’, ’de Hoempa’, ’de Sillentaler’, ’D’Indsje Dorpsmuzikanten’ en de Hermeni-j van Nix.

Later op de avond zal de in Limburg bekende zangers ’BEPPIE KRAFT’ uit Maastricht een optreden verzorgen. Het beloofd een spetterende avond te worden.

Tags: