Leveroy klopt Zweedse topclub

Bron: DE LIMBURGER
Leveroy klopt Zweedse topclub

LEVEROY – Het eerste damesteam van Leveroy voetbalde gisteravond tegen de Zweedse topclub Haverö-dahls uit Stockholm en deed dat met goed resultaat.

De Zweedse ploeg, die momenteel verblijft in het Sittardse sportcentrum ter voorbereiding op de nationale competitie, werd in Leveroy verslagen met 1-0. Voor de enige en beslissende treffer tekende Ans Dings, hetgeen een opmerkelijke prestatie mag worden genoemd van deze speelster. Immers, toen zij in de tweede helft haar opwachting maakte, was dat voor het eerst sinds 2,5 maand. Zij is al die tijd uitgeschakeld geweest wegens een blessure. Het Zweedse damesvoetbal staat internationaal hoog aangeschreven; Zweden is momenteel nog Europees kampioen bij de landenteams.