1988 – Prins Bart I


Categories :
Tags: ,

BIJ UITVERKIEZING VAN PRINS BART I

Het waren sombere tijden, dat laatste half jaar van 1987 daar in het verre Leveroy. Het niet meer verschijnen van de “injectie van de week” zonder dat iemand zich daar maar druk om maakte, vormde de belangrijkste oorzaak. Daarbij moet dan ook nog opgemerkt worden dat er sowieso weinig nieuws uit dit kerkdorp tot ons doordringt. Het enige opwekkende was de 35 – 0 overwinning van de Leveroyse voetbaldames, maar bij dat ene berichtje bleef het.

En toen dan eindelijk een zonnestraaltje. In De Limburger van 30-10-’87 onder de kop “Bart in trek bij de vrouwen” een opwekkend berichtje over de match-maker van Leveroy’s eerste voetbalelftal, omringd door Leiverse schonen. De man die als eerste een echte fanclub rond zich heeft weten te verzamelen, speciaal van dames in de leeftijd van 4 tot 65 jaar. Als zo’n man niet in staat is met carnaval zelfs in Leveroy wat leven in de brouwerij te brengen, dan weten we het ook niet meer.

Daarom Leveroyers, verzamelt U met deze feestdagen allen rond Prins Bart voor een klinkend carnavalsfeest. Zijn spreuk staat daar garant voor.

Met Bart van de bekker
Gietj altieed lekker