Bromfietser onder trein


De Telegraaf 28-08-1985

Bromfietser onder trein

BAEXEM, woensdagOp een met halve bomen bewaakte overweg in het Middenlimburgse Baexem is gisteren de vijftienjarige H. Theunissen uit Leveroy met zijn bromfiets onder een posttrein gereden, die uit de richting Roermond kwam.

Het slachtoffer werd op slag gedood. De machinist had van het ongeval niets gemerkt en was doorgereden. Het reizigersverkeer werd slechts kort onderbroken.

DT 28 08 1985

Bromfietsers verongelukt
(Van onze verslaggever)

LEVEROY – De 19-jarige H,J.K. Theunissen uit Leveroy is gistermorgen om het leven gekomen bij een ongeluk op een bewaakte overweg in Baexem.

De jongeman reed omstreeks half negen met zijn bromfiets over de Stapper-straat in Baexem. Door onbekende oorzaak negeerde hij de bel- en lichtsignalen bij de spoorwegovergang, die waarschuwden voor de komst van een posttrein uit Roermond. Op de overweg werd hij door de trein gegrepen. Hij was op slag dood.

 

 

Tags: