/kassa bakkerij küster geroofd

Kassa uit bakkerij geroofd

LEVEROY. 20 december. — Twee mannen hebben gisteravond om vijf voor negen de kassa geroofd uit de winkel van bakker Raster aan de Dorpsstraat pal achter het politiebureau in Leveroy. De mannen vluchtten met een grote Amerikaanse wagen. vermoedelijk een Chevrolet Bel Air zonder lichten in de richting Nederweert. De bult bedraagt enkele honderden guldens.

De kassarovers zijn de winkel, waarvan de deur open was, ingestapt. hebben de kassa van de toonbank gepakt en verdwenen weer. In de aangrenzende bakkerij, waar vier man aan hot werk waren. hoorde men de winkelbel overgaan. Toen iemand poolshoogte nam, zag hij de rovers nog net in hun auto springen, waarin vermoedelijk een derde man zat te wachten. Bakker Kuster is met zijn auto de rovers nog achterna gegaan, maar kon hen niet meer vinden.

De rijkspolitie heeft onmiddellijk de hele streek afgegrendeld, maar heeft nog geen spoor gevonden van de kassa-rovers, die al enkele maanden lang de; streek rond Weert onveilig maken.

Tags: