Nieuws van Handboogschutterij “DE VRIENDENKRING”

Februari 1979 nummer 64

Nieuws van Handboogschutterij “DE VRIENDENKRING”

Toon Claessen is 30 jaar lid van de “Vriendenkring”. Door zijn vakmanschap heeft hij vele jongere leden aangetrokken, die tegen hem opkeken zoals jonge voetballers opkijken tegen Johan Cruijff. Toon was daarbij een sympathieke schutter die plm. 13 jaar “koning” was en vanzelfsprekend ook de eretitel “keizer” meedraagt in ’t rijke arsenaal van successen die hij als handboogschutter overal oogstte. Een en ander werd nog weer eens aangehaald tijdens de jaarvergadering, waarbij eerst één minuut stilte in acht werd genomen ter nagedachtenis van ere-voorzitter Jac Hanssen die afgelopen jaar is overleden. Op deze vergadering werden Thijs Reynders en Wil Timmermans herkozen in het bestuur en kreeg Toon Claessen weer de opdracht zijn zetel waar te maken – zoals altijd – in de zestal-commissie. Voorzitter Thijs Reynders deelde mede dat op 3 en 4 februari vierkamp is in Nederweert en dat de heer Wels uit Schijndel lessen komt geven, instructies komt doen voor alle handboogliefhebbers.

Uw verslaggever