Fanfare Concordia vierde ook jaarfeest….

Fanfare Concordia vierde ook jaarfeest….

Zaterdagavond 8 december vierde onze fanfare het jaarfeest. Ook was er eerst een H. Mis met opluistering door leden van de fanfare en sommige stukken werden door de hele fanfare uitgevoerd. We hebben genoten van prachtige muziek, een mooi afgewogen sereen geluid en een fijne, chique klank. Werkelijk een avondmis om de Heer van alles te loven en te prijzen. De feestavond werd verder voortgezet met een zeer mooie film over het 50 jarig bestaan. De heer J. Peulen, die deze film heeft gemaakt en die er passende muziek bij gezocht heeft, heeft ook werkelijk eer van zijn werk. Juist datgene wat voor het nageslacht bewaard moet blijven, kwam steeds in de film sterk naar voren. Filmtechnisch waren er prachtige opnamen bij. Werkelijk een waardevol bezit deze film van de heer J. Peulen. De rest van de feestavond was er dansen en stond er een – weer door Truus – verzorgd koud buffet klaar voor alle leden en hun echtgenotes. Voor sommige leden is het die avond laat geworden maar dat mocht ook, want men was naar de kerk geweest en de andere dag was het zondag, dus……..uitslapen.

Redaktie