Leveroy pakt opnieuw titel damesvoetbal

* Het succesvolle team van Leveroy. Foto: lé giesen.

PN: In dit elftal spelen 5 dames uit Leveroy. De rest komt uit andere plaatsen omdat daar geen damesvoetbal is of heel slecht! Rechts beneden is Har van Roy, de onbetwiste stimulator van het damesvoetbal in Leveroy.

————————

VENLO – In de hoofdklasse damesvoetbal heeft Leveroy gisteren het kampioenschap binnengehaald. Door een 3-0 overwinning bij Quick Boys werd de ploeg onbereikbaar voor de concurrentie.

Ans Dings scoorde twee keer en Els Dings één maal. Voor Leveroy is het de derde titel in de hoofdklasse. Trainer Cor Knapen: „Vorig jaar is het helaas mis gegaan en dat mocht dit seizoen niet meer gebeuren. Toen ik dit seizoen als trainer van Leveroy begon wist ik dat alleen een eerste plaats telde. Het is prima gegaan. We hebben slechts één punt verspeeld, toevallig tegen Quick Boys, de tegenstander van vandaag. Daarom waren de dames voor de wedstrijd ook zenuwachtig, maar na de eerste treffer viel de spanning weg en hebben we de wedstrijd geconcentreerd uitgespeeld. Voor Leveroy wordt het nu tijd dat we in de interregionale klasse komen, want we hebben in de hoofdklasse te weinig tegenstand. In dat verband is het Nederlands kampioenschap op 13 juni in Berlicum (bij Den Bosch) ook interessant. Daar kunnen we zien hoe ver we zijn. Ik wil per se Nederlands kampioen worden. De twee competitiewedstrijden die we nog moeten spelen en het feit dat we in de halve finale voor de beker zitten vormen een goede voorbereiding voor dit kampioenschap. Nee, te lang feesten is er echt niet bij.”

Ans Dings voert de topscorerslijst aan met 23 treffers, vóór Els Dings met 21 en
I. Dupuits (WW) met 20.

Karakteristieken overige wedstrijden:

WVV-RKMSV 4-1 A.Smeets 1-0, B.Hermans 2-0, eigen doelpunt 3-0, A.Leunissen 4-0, R.Geuyen 4-1.

RKHVC-Stadbroek 3-1 C. Smeets 1-0 en 2-0, M. Rey-ven 3-0,1. Habets 3-1.
Venray-Egge 1-0 Doelpunt: A. Willems.

Tags: , ,