Brentjens – Niessen, Mariet

0 Comment


Brentjens-NiessenMariet2010Brentjens-NiessenMariet2010vk

In dankbare herinnering aan
Mariet Niessen
echtgenote van

Math Brentjens

Geboren te Hunsel op 27 februari 1958 Overleden te Leveroy op 31 juli 2010 Lieve Mariet, de strijd is gestreden Je hebt ongelooflijk geknokt maar ook veel pijn geleden Je wilde steeds opnieuw beginnen Maar hebt tot ons aller verdriet niet kunnen overwinnen
Wij denken aan jou, met veel liefde en smart Jij houdt voor altijd een speciaal plekje in ons hart Wij zijn echter ook voor jou blij Want eindelijk ben je nu dan van alle pijn vrij
De pijn en het leed dat jou verder bespaard is gebleven De vele goede herinneringen zullen altijd blijven, ons hele leven Naast de liefde voor Math en Mark, genoot je van jouw kleinkind intens Dit maakte jou tot een bijzonder mens Ook het overblijfmoeder spelen voor al die kleintjes op school, vond je leuk om te doen En ook hiervoor verdien je dan een dikke zoen Nu is voor jou, na de liefdevolle verzorging door Math, de tijd gekomen om naar de hemel te gaan En ik weet zeker dat daar jouw ouders en schoonouders al met open armen voor jou klaar zullen staan Lieve schat, we zullen jou allemaal erg gaan missen! Rust zacht

Iedereen bedankt voor alle vriendschap, aandacht en steun die er voor Mariet is geweest.
Math Mark en Mandy, Dylano

Tags: , ,