Kierkels Crins, Truuke

Truuke Crins

echtgenote van
Sef Kierkels

Mam is geboren te Tungelroy op 8 augustus 1916 en overleden in het St. Laurentiusziekenhuis te Roermond. Na een plechtige uitvaartdienst in de parochiekerk van St. Barbara te Leveroy op 9 september 1997 hebben wij haar te ruste gelegd op het kerkhof aldaar.

Na ruim 30 jaar geleden te hebben aan reuma, kwam het overlijden van mam voor ons toch plotseling. Ondanks haar ziekte bleef ze actief. Kaarten met de buurt was haar grootste hobby, maar ook op het huiskamerproject in Baexem, waar ze iedere donderdag naar uitkeek, was ze een fanatiek kaartster.
Wij hopen dat ze nu eindelijk de rust heeft gevonden waar ze zo naar verlangde.

Haar laatste woorden waren “Als ich die pien in miene rök moot haoje, den hoop ich det dae van hie bove mich gauw kumtj hoole.” (Haar gebed is verhoord.)

Mam, rust nu maar uit.
Leven en dood
Dood en leven
zij horen bij elkaar
`t een wordt ontnomen, ‘t ander wordt gegeven.
Die wegen kruisen elkaar.

Bij leven en bij dood,
zijn vreugde en verdriet,
zijn emoties groot:
uitwissen kun je niets.
Voor Uw hartelijke blijken van medeleven bij het overlijden en de uitvaart van mam zeggen wij U oprecht dank.
Familie Kierkels