Twee gewonden bij botsing in Baexem 

0 Comment


* De ravage op de rijksweg in Baexem na het ongeluk waarbij twee automobilisten zwaargewond raakten.

Foto FER TRAUGOTT

Twee gewonden bij botsing in Baexem
Van onze verslaggever

BAEXEM – Bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s op de rijksweg in Baexem zijn gistermorgen de twee bestuurders zwaargewond geraakt. De 53-jarige L.H. uit Heythuysen en de 51-jarige H.B. uit Leveroy zijn in het Roer-mondse ziekenhuis opgenomen.

De Heythuysenaar reed met zijn auto over de rijksweg richting Baexem. Ter hoogte van het PIOV kwam hij door onbekende oorzaak met zijn auto op de linkerweghelft terecht. De auto botste frontaal tegen de auto van de Leveroyer. De twee bestuurders raakten bekneld in hun voertuigen en moesten door de brandweer worden bevrijd.

 

Tags: