PIERRE JANSSEN 1989

0 Comment


JanssenPierre1989JanssenPierre1989vk

Ter dankbare herinnering aan

PIERRE JANSSEN

weduwnaar van

WILHELMINA DELISSEN
Op 27 juli 1904 is hij geboren te Leveroy. Hij overleed plotseling op 5 september 1989, thuis te Leveroy, voorzien van het H. Oliesel. Op 8 september 1989 hebben wij zijn uitvaart gehouden, waarna de begrafenis plaatsvond op het parochiekerkhof te Leveroy.
Een eenvoudige, tevreden mens, dat was Pierre. Een fijne vader en opa voor z’n kinderen en kleinkinderen. Een vriend van iedereen. Met een dankbare uitstraling ging hij met mensen om. Klein en groot voelden zich thuis bij hem. Hij stelde geen hoge eisen aan het leven, maar was tevreden met het alledaagse, het gewone. Hij heeft genoten van het leven en wij hebben hem dat van harte gegund. Hij was een natuurmens. Bulten In de vrije natuur was hij op z’n plaats. In zijn tuin was hij vaak te vinden en op de fiets In Gods vrije natuur genoot hij met volle teugen van bos, wei en de hele schepping. Hij was dankbaar, dankbaar dat hij op z’n oude dag nog zoveel kon, dankbaar voor de aandacht die hij kreeg van zijn kinderen en kleinkinderen.

Dankbaar dat hij nog altijd bij de schuttersfeesten aanwezig kon zijn. Want hij was een rasechte schutter. In hart en nieren. Meer dan 70 jaar stond hij onder de schietboom, drie keer bracht hij het O.L.S. mee naar Leveroy. Voor zijn onwrikbare trouw aan de schutterswereld werd hij opgenomen als schutsbroeder In de “Orde van de edele eedbroederschap van de Rode Leeuw van Limburg en de heilige Sebastianus”. De hoogste onderscheiding die een schutter ten deel kan vallen.

Vermelden wij tenslotte nog dat Pierre een diepgelovig mens was. Met de eenvoud van een kind legde hij zijn leven elke dag In de handen van de Schepper. Moge de Schepper van hemel en aarde hem nu uit onze handen aannemen en binnenleiden in het land van de belofte.
Voor de vele blijken van medeleven, na het overlijden en bij de uitvaart van onze vader en opa, zeggen wij U oprecht dank.
Kinderen Janssen en kleinkinderen.
De laatste zeswekendlenst wordt gehouden In de St. Barbarakerk te Leveroy op zondag 22 oktober 1989 om 10.00 uur.

Tags: ,