Vader pastoor Nijhof overleden

Na een liefdevolle verzorging in .Huize Franciscus , is in volle vrede en in de zekerheid van zijn geloof overleden, onze vader, schoonvader en opa

Albertus Johannes Nijhof
weduwnaar van
Berendina Maria Francisca Scheuten

op de leeftijd van 90 jaar.

Sittard: Eddy Nijhof
Mies Nijhof-Giezenaar
Bert en Carla
Saskia en Peter
Leveroy (L.) : Jan Nijhof, Pastor AA
Hengelo (Ov.): Truus Huuskes-Nijhof
Wim Huuskes
Ootmarsum: Diny Muller-Nijhof
Henk Muller
Hengelo (Ov.): Ans Erdmann-Nijhof

Ootmarsum, 26 mei 1989
Schiltstraat 12
Corr.-adres: Vijverstraat 6, 7631 HE Ootmarsum

De H. Eucharistieviering waarvoor U wordt uitgenodigd zal worden gehouden op dinsdag 30 mei, om 10.30 uur, in de parochiekerk van de H. H. Simon en Judas te Ootmarsum, waarna we hem ter ruste zullen leggen op R.K. begraafplaats aldaar. Vertrek vanaf het mortuarium om 10.15 uur.
Voor hem zal worden gebeden maandagavond a.s., om 19.00 uur tijdens de avondviering in bovengenoemde kerk.

De overledene is opgebaard in het mortuarium aan de Smithuis-straat 2a te Ootmarsum, alwaar gelegenheid is tot condoleren en afscheid nemen maandag a.s, na de avondviering.
=======================================

We hebben afscheid genomen van onze 90-jarige vader:

ALBERTUS JOHANNES NIJHOF

weduwnaar van
BERENDINA MARIA FRANCISCA SCHEUTEN

Vader was een intelligente baas, helder van geest, slim in het overleg, slagvaardig in de discussie. Dat alles heeft hij vanaf zijn geboorte op 11 mei 1899 meegekregen. En hij heeft ermee gewoekerd tot op de 26e mei 1989 toen hij het roer uit handen gaf met de woorden: Naar omstandigheden alles redelijk goed.” Als een vorst lag hij op zijn doodsbed en in een brief die wij nadien vonden stond dan ook zijn laatste bevel: “Bewaar de onderlinge liefde”.

Ik weet niet hoe het zal zijn in die dagen, wanneer ik scheep ga voor de laatste reis, zal dan mijn schip de laatste storm verdragen en landen aan Gods eeuwig Paradijs?

Neem mij Heer God het roer dan maar uit handen en laat mij zingend op het voorschip staan, dan zal mijn schip niet op de rotsen stranden, maar veilig in Uw haven binnengaan.

Familie Nijhof.
Van harte bedankt U allen die hebt meegeleefd.
-■

Tags: