mooiste aquarium van noord- en midden limburg staat in Leveroy

0 Comment

Bij de onlangs gehouden huiskeuring van de Nederlandse Bond van Aquarium en Terrariumhouders in het distrikt Noord- en Midden Limburg heeft de heer J. Verspagen uit Leveroy de eerste prijs behaald in de klasse tropisch gezelschapsaquaria en kan zich zodoende kampioen noemen van dit distrikt.

Dit betekent tevens dat hij mee gaat doen met de landelijke keuring, die begin volgend jaar zal worden gehouden, en zodoende meedingt naar Nederlands kampioen. De heer Verspagen is lid van de auquariumvereniging ”Aqua-Fauna” te Weert, waar hij reeds eerder de eerste prijs in de wacht sleepte, en zodoende mee kan doen met de distriktskeuring. Bij deze distriktskeuring behaalden de Aqua-Fauna-leden de heer van Gemert uit Nederweert een eervolle 16e plaats in en de heer Keur uit Nederweert een 18e plaats.

Tags: ,