einde oude school

0 Comment


Hieronder enkele foto’s van de laatste groep 8 op de oude Basisschool aan de Dorpstraat in 1988. Laatste foto’s tevens van gedeelten van het gebouw, dat gesloopt wordt.

Spelend

Poserend Van links naar rechts: Tessa van Roij, Mandy Stultiens, Jolanda Verspagen, Vicky Wolters, Elisabeth Steijvers, Annette Kuppens, Monique Rooyackers, Nicole Coolen, Dennis Kierkels, Edward Arits, Arno Fermont, Ruud Korten en Mark Geraets.

Zelfde groep als op de vorige foto met links de directeur M. Kwaspen en rechts vervangend onderwijzer Th. Schreurs.

Dan begint de sloop van de oude basisschool, 7 juni – 7 juli 1989.

Hiermede is méér dan 90 jaar onderwijs aan de Dorpstraat afgesloten. Op de vrij gekomen plek worden straks woningen gebouwd. De nieuwe Basisschool is in 1988 in gebruik genomen. Aan de P. de Fauwestraat. Hier was eerder de kleuterschool, die uitgebreid is tot een volwaardige school.

Tags: ,