Marie viert haar 92-ste verjaardag in zwembad

0 Comment


Marie viert haar 92-ste verjaardag in zwembad

Voor deze ene keer vierde ze de ochtend van haar verjaardag in het Nederweertse zwembad. Marie Geurts-Wijne Leveroys oudste inwoner, werd gisteren 92 jaar. Dat ging gepaard met koffie en vlaai aan de rand van het zwembad voor familie, zwembadbaas J. van Amstel, burgemeester A. Jacobs en wethouder J. Kaan.

Het gezelschap kwam de jarige speciaal aan de rand van het water feliciteren om de actie ’Meer bewegen voor Ouderen’ nog eens in het zonnetje te zetten. De krasse dame behaalde op 80-jarige leeftijd nog het zwemdiploma en verpandde haar hart aan de zwemsport. Ze is een van de trouwe deelneemsters aan de actie ’Meer bewegen voor Ouderen’. Aansluitend aan de verplichte meters, trekt ze wekelijks nog graag een paar baantjes extra. Marie Geurts kreeg van de burgemeester een zwem-oorkonde en van het bad-personeel een plant als verjaardagscadeau.

Tags: