SV Leveroy krijgt stenen clublokaal

SV Leveroy krijgt stenen clublokaal

NEDERWEERT – De voetbalvereniging S.V. Leveroy wil haar houten kleedlokalen vervangen door een stenen ge* bouw. De totale kosten van die operatie zijn begroot op ruim anderhalve ton. De vereniging heeft bij de gemeente Nederweert aangeklopt om financiële steun voor het project en lijkt daar een willig oor te zullen vinden.

De huidige houtbouw van de club verkeert in slechte staat, en groot onderhoud blijkt geen oplossing te bieden. B en W van Nederweert zeggen vervanging van de lokalen door een stenen accommodatie dan ook alleszins noodzakelijk te achten.. Het college heeft aan de raad voorgesteld om de club ongeveer een ton subsidie te verstrekken. De raad zal daar komende dinsdag over beslissen.