Op Heij – Appeven, Jo

0 Comment


Ter dankbare nagedachtenis aan

JO VAN APPEVEN

echtgenote van

HARRIE OP HEIJ

Zij is geboren te Herten op 1 augustus 1927. Na een welbesteed leven en voorzien van het Heilig Sacrament der Zieken, overleed zij in het St. Laurentius ziekenhuis te Roermond op 24 februari 1988. Op 27 februari hebben wij haar ter ruste gelegd op het parochiekerkhof te Leveroy na een plechtige Uitvaartdienst.

Wij zijn allen diep verslagen. Nog maar pas genoot zij van haar nieuwe woning te Baexem en dan maakt de dood een einde aan dit rijke leven. Een leven van werken en zorgen voor haar man en kinderen. Zij was een lieve echtgenote en moeder, nooit was haar iets teveel. Pascal, haar eerste kleinkind, was voor haar een parel in haar leven en voor haar tweede kleinkind, dat op komst is had zij al van alles klaar. Zo stond zij midden in het leven van haar geliefden. Een sterke vrouw, die liever niet sprak over haar eigen ongemakken, maar volop leefde voor anderen. Iedereen was altijd welkom bij haar.

Gastvrijheid was voor haar “de vrijheid van de gasten”. Zij kon luisteren naar het lief en leed van de mensen en stond voor iedereen open. Hoe meer mensen in haar huis, hoe meer vreugde in haar hart. En iedereen kreeg iets van haar mee. Delen en geven, dat was haar levensinstelling. Mama is nu weg. Zonder haar moeten wij verder. Maar wij zullen nooit vergeten haar grote liefde voor ons allemaal, haar zachtmoedigheid, haar bezorgdheid, haar lieve woorden van troost en begrip. En haar rotsvast geloof zal altijd bij ons blijven. Zij was voor ons een voorbeeld tot in het uur van haar plotselinge dood. Moge de Schepper van het leven haar voor ons bewaren in Zijn nabijheid.

O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand, zegen haar.

Voor de vele blijken van medeleven na het plotseling overlijden en bij de uitvaart van onze dier-bare overledene, zeggen wij U hartelijk dank.
Harrie Op Heij, kinderen en kleinkind.

De laatste zeswekendienst wordt gehouden in de St. Barbarakerk te Leveroy op zondag 10 april 1988 om 10.00 uur.

Tags: