WIELERZESDAAGSE

WIELER ZESDAAGSE LEVEROY.

Nieuwsblad van Nederweert: Vanaf zondag 23 aug. a.s. is er te Leveroy een grote wielerzesdaagse die gehouden wordt in de feesttent op het voetbalterrein van de S.V. Leveroy. Dit grote sportevenement is georganiseerd door Schutterij St. Barbara, Fanfare Concordia en de SV. Leveroy. Zondag zal als speciale gast optreden Jef Diederen. Elke avond in de komende week van 23 t/m 29 augustus zijn er wedstrijden in de feesttent waarbij verschillende prominenten zullen strijden om de hoogste wieler-eer. De trainers en oud-trainers van SV. Leveroy zullen in de startbanen verschijnen alsmede de verenigingen v.d. Leveroyse gemeenschap. Ook laten de caféhouders zich niet onbetuigd.

Woensdag 26 augustus zijn er renners aan het werk van verschillende carnavals-verenigingen en daarom staat deze avond geheel onder leiding van niemand minder dan PIERRE CNOOPS. De muziek wordt verzorgd door de Boerenkapel.

Vrijdag 28 augustus is ais speciale gast uitgenodigd Joep Radamaker en zaterdag 29 augustus is de grote finale-avond met de trekking van de loterij.

Op zondag a.s. en zaterdag 29 aug. is de aanvang om 19.00 uur. Alle andere avonden wordt gestart om 20.00 uur. Iedere avond zijn er prominentenritten.

Streekbode:  Vanaf zondag 23 aug. a.s. is er te Leveroy een grote wielerzesdaagse die gehouden wordt in de feesttent op het Voetbalterrein van SV Leveroy. Dit grote sport-evenment is georganiseerd door Schutterij St. Barbara, Fanfare Concordia en de SV Leveroy. Zondag zal als speciale gast optreden Jef Diederen. Elke avond in de komende week van 23 t/m 29 aug. zijn er wedstrijden in de feesttent waarbij verschillende prominenten zullen strijden om de hoogste wielereer. De trainers en oud-trainers van SV Leveroy zullen in de startbanen verschijnen alsmede de verenigingen van de Leveroyse gemeenschap. Ook laten de caféhouders zich niet onbetuigd.

Woensdag 26 aug. zijn er renners aan het werk van verschillende carnavalsverenigingen en daarom staat deze avond geheel onder leiding van niemand minder dan Pierre Cnoops. De muziek wordt verzorgd door de Boerenkapel.

Vrijdag 28 aug. is als speciale gast uitgenodigd Joep Rademaker en zaterdag 29 aug. is de grote finale-avond met de trekking van de loterij. Op zondag a.s. en zaterdag 29 aug. is de aanvang om 19.00 uur. Alle andere avonden wordt gestart om 20.00 uur. Iedere , avond zijn er prominentenritten.