een gedenkwaardige verjaardag voor Pastoor Nijhof

0 Comment

Geweldig

Vandaag 26 juli 1981, mijn verjaardag, behaald fanfare Concordia een eerste prijs op het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. Voorzitter Naus (Jac) heeft mij getelefoneerd om 12.35 uur. Met 303,5 punten een vette eerste prijs! Hulde aan Concordia! Ik heb meteen alle klokken van onze kerk in werking gezet. Dhr. M. Kwaspen, hoofd der school, zorgde voor een geluidswagen om heel Leveroy op de hoogte te brengen. Straks om 14.30 uur arriveren de muzikanten terug in Leveroy, vanwaar ze op deze zondagmorgen om 8 uur vertrokken zijn. Er is een feestelijke ontvangst door damesdrumband en schutterij St. Barbara. ’t Kleine Leveroy was met de fanfare “groot” in de Rodahal in Kerkrade.

Aldus geschreven 26 juli 1981, 13.45 uur op de pastorie waar een gelukkige pastoor-beschermheer wacht op Concordia.

Tags: ,