Jongerenkoor naar Nederweert

LEVEROY — Jongerenkoor — Het Jongerenkoor „Leveroy” dat onlangs aan het nieuwe seizoen is begonnen zal zaterdagavond a.s. te beluisteren zijn in de Sint Lambertuskerk te Nederweert. Als thema van de dienst die de jongeren zullen verzorgen en opluisteren koos men „Geen zorgen voor morgen”. Het gehele repertoire van dit koor is vernieuwd o.l. v. de heer H. Peeters uit Leveroy, die ook de arrangementen maakte van „Het verhaal van Jan Palach” en „Het lied van de vrede”. Tevens zingt het koor het wervelende lied „Let the sim shine”. De dienst in de Lambertuskerk begint om 19 uur. Voorganger is pastoor Nijhof uit Leveroy.
Streekblad van Nederweert:   JONGERENKOOR LEVEROY NAAR NEDERWEERT Zaterdag 14 maart a.s. zal het Jongerenkoor van Leveroy de avonddienst verzorgen in de St. Lambertuskerk in Nederweert Het thema van deze dienst is “Geen zorgen voor morgen”. Vele nieuwe liederen zal het Leveroyse Jongerenkoor brengen, waaronder “het lied van Jan Palach”, “Het verhaal van de vrede” en geheel in de sfeer van het thema “Let the sun shine”. De leiding van het bekende Leveroyse Jongerenkoor is in handen van dhr. Hans Peeters, die zelf ook de arrangementen voor het combo maakte.. Voorganger in deze dienst is pastoor Nijhof, die ook de predikatie zal houden.
Streekbode:  JONGERENKERK LEVEROY NAAR NEDERWEERT
Op zaterdagavond 14 maart a.s. zal het in onze streek zeer bekende Jongerenkoor van. Leveroy de avonddienst verzorgen in de St. Lambertuskerk te Nederweert. Thema van de dienst is „Geen zorgen voor morgen” waarin centraal staat de hoopvolle gedachte dat I alles wel weer goed komt. Vandaar dat* ■ het jongerenkoor voor een serie nieuwe
liederen zorgde, waaronder :,,Het Lied van Jan Pallach”, „Het verhaal van de vrede”, „Steeds weer hetzelfde zeggen” en het wervelende „Let the sunshine in”. De dienst begint om 19.00 uur en het geheel staat o.l.v. Dhr. H. Peeters. Voorganger bij deze dienst is pastoor Nijhof uit Leveroy.