Maas- en Neergalm naar Leveroy

De Limburger:  LEVEROY – Maas- en Neergalm – Zaterdag 24 januari zal het mannenkoor Maas- en Neergalm uit Neer in Leveroy de bekende Deutsche Messe van Frans Schubert uitvoeren tijdens de avonddienst. Als wisselende gezangen koos het koor ook bijna uitsluitend voor werken van Schubert In plaats van het Onze Vader zingt het koor het “Otsje Nasj” uit de Russisch-Byzantijnse ritus. Aan het slot van deze eucharistieviering zal het koor zingen King all glorious, met solistische medewerking van  mevr. Mieke Janssen uit Neer. Het geheel staat onder leiding van de jonge dirigent, de heer j Paffen. De dienst begint om 19 uur in de St. Barbara-kerk.
Nieuwsblad van Nederweert: MAAS- EN NEERGALM NAAR LEVEROY.

Zaterdag a.s. 24 januari zal het groot mannenkoor Maas- en Neergalm uit Neer in Leveroy de prachtige Missa van Frans Schubert uitvoeren in de kerk van Leveroy. Naast ’Dle Hlmmel rühme” en het prachtige “Heilig, Heilig, Heilig” en het Schlussgesang, allemaal van Schubert, zal het koor ook het sterk emotioneel geladen Otsje Nas) zingen uit de Russisch Byzantijsen ritus. Aan het slot van de Schubertmis zingt het koor King all glorious, met solistische medewerking van mevr. Mieke Janssen uit Neer. Het geheel staat onder leiding van de jonge dirigent dhr. Paffen. De dienst begint om 19.00 uur In de St. Barbarakerk te Leveroy.

Streekbode: Maas en Neergalm naar Leveroy

Zaterdag a.s. 24 januari zal het groot mannenkoor Maas- en Neergalm uit Neer in Leveroy de bekende Deutsche Messe van Frans Schubert uit voeren tijdens de avonddienst. Als wisselende gezangen koos het koor ook bijna uitsluitend voor werken van Schubert o.a. Die Himmel Rühmen, Nach der Wandlung en Schlussgesang. In plaats van het Onze Vader zingt het koor het sterk emotioneel geladen Otsje Nasj uit de Russisch Byzantijnse ritus. Aan het slot van deze eucharistieviering zal het koor zingen King all glorious, met solistische medewerking van Mevr. Mieke Janssen uit Neer. Het geheel staat onder leiding van de jonge dirigent dhr. Paffen. De dienst begint om 19.00 uur in de St. Barbarakerk te Leveroy.

Land van Weert:  Koorzang in Leveroy   LEVEROY – Zaterdag a.s. 24 januari zal het groot mannenkoor Maas- en Neergalm uit Neer de prachtige Missa van Frans Schubert uitvoeren in de kerk van Leveroy. Naast „Die Himmel rühme”, het prachtige „Heilig, Heilig Heilig” en het Schlussgesang, allemaal van Schubert, zal het  koor ook het sterk emotioneel geladen Otsje Nasj zingen uit
de Russisch Byzantijnse ritus. Aan het slot van de Schubert-mis zingt het koor King all glorious, met solistische medewerking van mevr. Mieke Janssen uit Neer. Het geheel staat onder leiding van de jonge dirigent dhr. Paffen. De dienst begint om 19 uur in de St Barbarakerk te Leveroy.