kort nieuws 1-1980

LEVEROY – Jongerenkoor -Het bestuur van het jongerenkoor heeft In een vergadering de data bekend gemaakt van de volgende optredens van het koor. Op 19 januari zal ’s avonds de viering, in de kerk van Panningen worden verzorgd. Daarna op 1 maart is het jongerenkoor weer in de avondviering van de eigen parochie, alsmede op tweede paasdag ’s morgens om 10 uur. Op maandag 11 februari komt het bestuur bijeen om de teksten voor de diensten samen te stellen. Ook zal het jongerenkoor met enkele toepasselijke liederen aanwezig zijn bij het 25-jarig onderwijsjubileum van mej. L. Schreurs op vrijdag 8 februari a.s. om 8 uur in zaal Leverona.

LEVEROY – Par. missiecomité – De tweede ontwikkelings-avond van het plaatselijk pa-rochieeël missiecomité zal plaats hebben op 15 januari. Rector Meddens die zelf jaren in China als missionaris heeft gewerkt, zal deze avond leiden. Men wordt verwacht in het cafézaaltje van zaal Leverona. De lezing van rector Meddens zal ondersteund worden door een ter plaatse gemaakte dia-voorstelling. Aanvang om 20 uur

LEVEROY – Gehuwdenbal -Schutterij Sint Barbara, ontegenzeggelijk de oudste vereniging van Leveroy, is toe aan nieuwe uniformen. Vandaar dat 1980 voor de schutterij het grote actie-jaar gaat worden. In verband hiermee is er heden, vrijdag in zaal Leverona ’s avonds een gehuwdenbal. Ook kunnen donateurs hun giften voor dit uniformenfonds kwijt via de Rabobank in Leveroy.

Nederweert / Leveroy

Deckerstraat, zeer royaal wit vrijstaand landhuis met 2 paardenboxen, dubbele garage, luxe uitgevoerde  woonkamer met grote woon/eetkeuken met in-bouwapparatuur, aparte kamer, luxe badkamer, grote kelder, verd. met o.a. 4 grote slaapkamers, luxe bet. badkamer en grote zolder. Aanv.: spoedig. Vraagprijs: ƒ 398.000,- k.k. Inlichtingen bij: Makelaarskantoor  Witte en Verheul Markt 3 WEERT

PN: Zo duur zijn in 1980 de woningen al, ook in Leveroy !