SV Leveroy dames wint voetbaltournooi van HBS Heerlerbaan

Na urenlang voetbal van 10 tot 19 uur onder hoge temperatuur wtften de dames van Leve­roy het H.B.S. tournooi te winnen.

Dit door eerst in hun poule te winnen van Ce­llos (Maastricht) 7-0; RKMSV 3-2; Helios (Heerlen) 2-0 en tegen de Limburgse kam­pioen 2-2 na het nemen van strafschoppen leghen HBS dat nu wel door Leveroy gewon­nen werd, dit in tegenstelling tot de bekerfi­nale enkele maanden geleden toen Leveroy verloor, zodoende werd Leveroy poulewin- naar en HBS 2e. Uit de andere poule kwam als winnaar naar voren Amelie; de vier fina­leplaatsen waren dus voor Leveroy. RKHBS, Amelie en Maurits.

De eerste wedstrijd tegen Amelie werd door Leveroy gewonnen met 2-0. Daarna won Le­veroy van RKHBS met 2-0 waarna een ge­lijkspel tegen Maurits voldoende bleek om  tournooi winnaar te worden; de uitslag was 0-0