Mortelmans – Vossen, MariaTer gedachtenis aan

MARIA ANNA VOSSEN

echtgenote van

Peter Mathijs Mortelmans

geboren te Eli 9 februari 1887, overleden, gesterkt door het H. Sacrament der Zieken, in de Maasland-kliniek te Horn op 13 januari 1968 en begraven op het kerkhof van de Sint Barbara parochie te Leveroy op 17 januari d.o.v.

Zij was een goed mens, een vrome vrouw, een trouwe echtgenote, eenvoudig, vriendelijk en zorgzaam. In een lang en gelukkig huwelijk deelde zij met haar man alle lief en leed dat het leven meebracht. Vooral de laatste jaren waren wel eens moeilijk door voortschrijdende verzwakking van levenskracht en door soms vele pijnen. Zelden echter kwam er een klacht over haar lippen. Met haar man heeft zij moedig volgehouden ten einde toe, elkaar tot steun in alles, dankbaar ook en blij voor iedere attentie, die zij van familie en vrienden ontving.

Aan de zijde van haar man is zij nu in stilte van ons heengegaan, naar God haar Schepper en Vader. Zij had de goede strijd gestreden. Bidden we dat de Heer haar uit het grote lijden dezer wereld tot de volkomen verlossing moge brengen.

Mijn dierbaren, ik dank u allen voor de liefde, die niet moe werd voor mij te zorgen, tot in de laatste ogenblikken van mijn leven. Blijft ook verder zo goed voor elkaar en zorgt goed voor vader.

Heer geef haar de eeuwige rust.

Wij danken iedereen hartelijk voor het meeleven en de belangstelling, betoond bij het overlijden van mijn lieve vrouw, onze moeder en oma.

P. M. Mortelmans Kinderen en kleinkinderen

 

Tags: