Jac Thiessen en Ine Janssen 50 jaar getrouwd

Bron; nederweert24

Jac en Ine Thiessen hebben elkaar destijds in 1969 leren kennen in een café in Heythuysen. Ine is afkomstig uit Leveroy en Jac uit Nederweert. Vandaag 50 jaar geleden stapten ze in het huwelijksbootje en werd het wettelijk huwelijk gesloten in het gemeentehuis van Nederweert.

Jac en Ine Thiessen

Het kerkelijk huwelijk vond plaats op 16 maart 1973 in Leveroy. Na het huwelijk gingen ze in Nederweert wonen op de Berkenstraat en kregen daar 2 kinderen, Robert en Wendy. In 1981 zijn ze verhuisd naar de Bredeweg waar ze nu nog met veel plezier wonen. Inmiddels zijn ze trotse opa en oma van Danique (17) en Janou (14). De kleinkinderen zijn alles voor hun, en daar zal ook altijd alles voor wijken.

Jac is altijd vrachtwagen chauffeur geweest en Ine zorgde altijd voor het huishouden en was interieurverzorgster. Als hobby hebben ze beide jaren bij schuttersgilde St. Lucie Nederweert gezeten waarvan Ine nog steeds steunend lid is, en hebben hier vele uren plezier aan beleeft. Bij carnavalsvereniging de Blötskop waren ze ook altijd van de partij tot in de late uurtjes samen met hun vrienden. Ook tuinieren in de moestuin behoorde voor Jac en Ine als een grote hobby. Allebei hebben ze de laatste jaren toch wel het nodige aan gezondheidsklachten gehad waardoor de hobby’s op een laag pitje kwamen te staan. Jac en Ine genieten erg van de kleine dingen om hun heen en hechten veel waarde aan gezelligheid en Jac zal altijd zorgen dat de koffie klaar staat.

Pap en mam van harte gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk en geniet van alle fijne dagen.”

Categories :
Tags: