Gouden bruidspaar Hein en Berthie Verlaek – Kierkels


Categories :
Tags:

Hein en Berthie Verlaek-Kierkels zijn vandaag 50 jaar getrouwd. Rede voor de gemeente om een bezoekje te brengen aan het Gouden paar. Burgemeester Op de Laak en wethouder Stienen bezochten het paar en hadden natuurlijk een bloemetje voor het jubilerende paar.erthie is net als Hein geboren en getogen in Leveroy in 1952. Berthie heeft altijd thuis geholpen en is jaren lang oppasmoeder geweest voor diverse Leiverse gezinnen. Hein was 25 jaar stratenmaker voor gemeente Nederweert en jaren lang sporthalbeheerder De Bengele te Nederweert.

Hein en Berthie kennen elkaar al 60 jaar van de basisschool in Leivere. De vonk sloeg meer dan 55 jaar geleden over toen ze elkaar nog beter leerden kennen via hun bijbaantje bij bakkerij Kuster in Leveroy.  Hein en Berthie wonen nog altijd in Leveroy. Samen hebben Hein en Berthie 2 kinderen Chantal & Ralf. Ook al 5 kleinkinderen. Bo Sa Mees en Nina.. en sinds begin dit jaar eindelijk een stamhouder voor familie Verlaek, genaamd Guus.