Stals – Verstappen, An


Categories :

Een liefdevolle herinnering aan
An Stals – Verstappen
* Neeritter, 30 augustus 1931
† Weert, 14 mei 2021

echtgenote van Sjra Stals †

We hebben op 20 mei 2021 afscheid van genomen van mam en oma in de Heilige Barbarakerk in Leveroy en haar daarna begeleid naar het crematorium te Weert.

Lieve mam, moeder Anna en trotse oma Flosje,

Geboren in Neeritter en opgegroeid in een gezin van zeven kinderen op de boerderij in Oler: een leven van aanpakken. Ook de oorlogsjaren en een opvoeding, waar het voor elkaar klaar staan belangrijk was, hebben jou gevormd. Je mag terugkijken op een vol en mooi leven: een huwelijk van 45 jaar met pap, je gezin met vier kinderen, vijf kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Het taxirijden, waarbij je een halve maatschappelijk werkster was.

Ups en downs waren er ook in jouw leven, maar met jouw karakter en positieve levenshouding ben jij die uitdagingen aangegaan. Relativerend, met humor en recht-door-zee. Gastvrij, belangstellend naar de ander, een luisterend oor. Niet oordelend, maar je nam iedereen zoals hij was. Betrokken. Soms eigenwijs. Altijd in de weer met de tuin en de bloemen, verbonden met de natuur. Ook genietend met pap van het huisje in Lion-devant-Dun, van de vakanties met de tantes en de meivakanties in Zeeland, van de uitstapjes met de vriendinnen, het flauwekullen en plagen.

Plezier met het bridgen en het Amerikaans jokeren, waarbij ieder van ons zijn eigen kaartpot had. De zondagmiddagen zullen voor ons nooit meer hetzelfde zijn! Een krachtige en authentieke vrouw, die op hak wijze het levenspad bewandeld heeft. Wij zijn blij en trots dat jij onze moeder en oma was. We hebben allemaal vele en mooie herinneringen. Mam bedankt hiervoor!
Je bent niet weg, je blijft in wat wij zien en voelen.

Dank aan allen die er voor ons mam en oma zijn geweest gedurende haar leven. Ook voor uw medeleven en betrokkenheid na haar overlijden onze dank.
Kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen