Wetemans, Lei


Categories :

De waers geboore en de geis dood
en det stuk dao tusse in, det mosse good gebroeke

Verdrietig maar dankbaar voor al het goede dat hij ons heeft gegeven, hebben wij afscheid moeten nemen van “miene leeve jong”, oos pap en leeve opa

Lei Wetemans
* 11 april 1946 – † 22 april 2021

echtgenoot van
Truus Wetemans – Creemers

Ilse
Isa , Loise, Noda, Jort
Ivo en Anouk
Floor, Lars

Leveroy, 22 april 2021
Heerbaan 1, 6091 NN Leveroy

Graag hadden wij samen met u afscheid genomen van Lei, maar door de huidige maatregelen zal dit In besloten familiekring plaatsvinden op woensdag 28 april. Lei zou het prachtig vinden als u hem een laatstegroet komt brengen op het kerkplein In Leveroy woensdag om 11.30 uur.

In plaats van bloemen zouden wij een donatie aan stichting de Zonnebloem waarderen. Dit kan door een bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL95RA1300128407042 t.a.v stichting de Zonnebloem afdeling Leveroy o.v.v. Lei Wetemans.