10-jarig jubileum Open Eettafel Leveroy

Bron: nederweert24

Donderdagmiddag werden de vrijwilligers van Open Eettafel Leveroy verrast met een bloemetje. De reden dat zij in het zonnetje werden gezet is het 10-jarig jubileum.

Burgemeester Birgit Op de Laak mocht samen met de regisseurs leefbaarheid vanuit de gemeente Nederweert aanschuiven in gemeenschapshuis Pestoeërskoel. Uit handen van de burgemeester kregen de vrijwilligers een doosje chocolade ter waardering van het werk wat zij verrichten. Ook was er een delegatie vanuit Stichting Gemeenschapsraad Leveroy aanwezig. Tijdens het dessert werden de aanwezige vrijwilligers naar voren geroepen. Zij kregen daar een woord van dank en mochten een bloemetje in ontvangst nemen. In totaal zetten zich 14 vrijwilligers in voor de Open Eettafel Leveroy.

Tags: