Wetemans sluit de deur na een laatste feest

Afscheidsavond café-zaal Wetemans: ‘Gastvrij tot het einde’

Zaterdag 3 augustus 2019 organiseerde de familie Wetemans in café-zaal Wetemans, Dorpstraat 7 in Leveroy, een afscheidsavond voor alle mensen die, op welke manier dan ook, een band hadden met Café-Zaal Wetemans. Nadat de zaak 106 jaar in handen is geweest van de familie zal op 1 augustus de deur definitief gesloten worden. Met deze avond wil de familie afscheid nemen en vooral gastvrij blijven tot het laatste moment. Opa en oma Wetemans en later vooral Miel en Truus hebben er al die jaren voor gezorgd dat Leveroy een mooie horecagelegenheid had voor alle dorpsgenoten veel mensen buiten Leveroy. Een plek waar vreugde en ook verdriet werden gedeeld, waar veel verenigingen een plek hadden om hun sport uit te oefenen, te repeteren of te vergaderen.  Het belang van de gemeenschap stond bij hen hoog in het vaandel. Terecht is hun zaak ooit in een prachtige documentaire van L1 benoemd tot: De hoêskamer van Leivere

 

vidieo fragment ML5

Sluiting Café-Zaal Wetemans Leveroy.

Sluiting Café-Zaal Wetemans Leveroy.

Geplaatst door ML5 op Donderdag 8 augustus 2019

 

 

 

Tags: