Klassenfoto’s

Categories :

De leerlingen van de 2e en 3e klas, jaar 1961 met meester Jos Mestrom
Bovenste rij van links naar rechts:Frits van Lierop, Tjeu Frenken, Marij van de Moosdijk, Mia Heuts, Truus Frenken, Truus Soentjens, Annie Gubbels, Jac. Crins, Jan van ool, Jan Naus, ?  Tussenrij: van links naar rechts: Peter Frenken, Piet Sieben, Jac. Vestjens, Thijs Brentjens, Annie Triepels Tweede rij: van onder van links naar rechts: Ellie Frenken, Alois Ketelaers, Ria Weyers, Petra Ament, Leny Slots, Mariet Sieben, Louis Hermans, Harry Deckers Onderste rij: van links naar rechts:Tonny Verstappen, Hub Kierkels, José ?, Wïm Triepels, Leonie Geraeds, Truus van de Schoor, Theo Verlaek, Jac. Kierkels, Tonny Klauwers, Tonny Vossen Liggend: Harry Rademakers en Henny Ramakers

Precieze gegevens missen we maar aan de hand van de huidige leeftijd van nr: 16 (Tom Kiggen geboren 1944)1 persoon schatten we dat deze foto uit 1950 komt. Leeftijd zal ongeveer 6 jaar zijn 

1 Broek van de Jan, 2 Crijns Bertha, 3 Vermeulem Piet, 4 Roy van Har 5 Cillekens Wim, 6 Broek Ton van de  7 Goertz Margriet ? , 8 Tunissen Elly,
9 Ament Mart,10 Soentjes Jan,11 Knoops Har, 12 Heur Betsy van, 13 Lierop Wim van, 14 Janssen Sjra, 15 Korten Pierre, 16 Kiggen Tom, 17 Hansen Sjra, 18 Wetemans Annie, 19 Steegh Marleen, 20 Ament Wim, 21 Baets Jeanne
22 Gansewinkel Leen van, 23 Verhaegh Jos, 24 Goertz Jet , 25 Cuijpers Tiny
26 Wetemans Toos, 27 Leunissen Sjef, 28 Lierop Har van, 29 Mortel Har van de