Nieuw onderkomen schutterij St. Barbara

Augustus 1987 nummer 175
Nieuw onderkomen schutterij St. Barbara

Het zal feest zijn in Leveroy op 15 augustus 1987. Eindelijk heeft schutterij St. Barbara dan een geheel eigen onderkomen. Na drie eeuwen een eigen home, een eigen schuilplaats, een eigen dak boven het hoofd. Burgemeester Jacobs zal dit schuttersonderkomen, gelegen aan de schietboom (Sillenhoek) openen op genoemde datum. En deze voor de schutterij belangrijke gebeurtenis begint om 16.00 uur in het clublokaal café Wetemans. Na het officiële gedeelte is er op zaterdag 15 augustus en zondag 16 augustus vanaf 14.00 uur de mogelijkheid tot inschieten van drietal of zestal kaarten voor het Dorpsschieten dat op zondag 16 augustus wordt uitgeschoten. Iedereen is van harte welkom, jong en oud, man of vrouw. De kosten hieraan verbonden zijn f. 2,50 p.p. per kaart. Het reglement kunt U alvast inzien op de volgende bladzijde van deze aflevering van “Rond de Barbaratoren”. De redaktie wenst schutterij St. Barbara alle goeds voor de toekomst met de hartelijke felicitaties b.g.v. de opening van het eigen, nieuwe onderkomen.