Mooiste aquarium in Leveroy

December 1988 nummer 190
Mooiste aquarium in Leveroy

Kampioenen behalen hun titel vaak op voetbalvelden, in concertzalen, op het parcours, in de piste, op het podium of op de ijsbaan. In Leveroy is iemand “thuis” kampioen geworden. Ook dat kan ! Bij de onlangs gehouden huiskeuring van de Nederlandse Bond van Aquarium- en Terrariumhouders in het distrikt Noord- en Midden-Limburg heeft Jo Verspagen, Past. De Fauwestraat 31, Leveroy, de eerste prijs behaald in de klasse tropische gezelschapsaquaria. En dat is geen kleinigheidje als men alleen al bedenkt dat de twee andere mededingers uit Nederweert de 16e en de 18e plaats behaalden en dat deze twee plaatsen zelfs nog het predikaat “eervol” kregen. Jo Verspagen is de onbetwistbare kampioen van het distrikt. En dat betekent dat hij ook mee gaat doen met de landelijke keuring begin volgend jaar. Wij feliciteren Jo van harte met dit buitengewoon succes, dat toch de volle aandacht, precisie, zorg en attentie moet hebben geëist. De meeste aquarium-amateurs zullen toch wel weten hoe moeilijk het is een aquarium schoon, helder, levend en vitaal te houden. Jo is daarin geslaagd. Vandaag staat hij voor ons op het ere-podium met ’n hartelijk proficiat!                          Redaktie