Kapper Karel kapt kappen

Mei 1989 nummer 195

Kapper Karel kapt kappen

Slecht nieuws voor vele inwoners van Leveroy. Karel Verlaek, meer dan 50 jaar de kapper van ons dorp, stopt ermee. En het was toch zo gemakkelijk. Even de fiets pakken, dan met je haardos naar binnen bij Karel en na enige tijd stond je weer buiten, netjes geknipt, als nieuw, vijf jaar jonger. Of als je ziek was, even een bericht naar Karel en hij stond bij je aan de deur. In alle rust deed hij zijn werk, altijd hetzelfde, goedmoedige humeur. Nu kapt Karel met kappen. Leveroy blijft gehandicapt achter. Namens alle klanten wil ik Karel graag bedanken voor die 50 jaar trouw op zijn post. We hebben begrip voor zijn besluit. Als je 78 jaar bent en de dokter vindt het beter om wat gas terug te nemen, dan moet dat ook. Karel, we wensen je voor de komende tijd de rust die je nodig hebt, Al vinden we het jammer, we gunnen het je van harte. Heel erg bedankt!

Pastoor J. Nijhof