Heilig Hartbeeld waardig in ere herstel

Categories :

Juni 1988 nummer 184
Heilig Hartbeeld waardig in ere hersteld

Willem van Vliet uit Nederweert/Eind, kundig vakman, van alle markten thuis en niet te beroerd om een dag op te offeren voor de parochie Leveroy, heeft op een prachtige wijze ons Heilig Hartbeeld buiten op het gazon van de kerk, opgeknapt. Complet met nieuwe kroon. Het ziet er nu weer mooi uit, dit beeld uit de twintiger jaren, dat eerst stond bij de ingang van de door de Duitsers verwoestte kerk en nadien op het kruispunt Kerkstraat-Liesjeshoek. ´s Avonds, als het verlicht wordt is het voor velen een lust voor het oog, zeker nu Willem van Vliet het de oorspronkelijke crême-witte kleur heeft teruggegeven. Wij danken hem dan ook van harte voor dit mooi stuk afgeleverd werk. Samen zullen we trachten het in ere te houden.

Kerkbestuur Leveroy