Ere wie ere toekomt

Categories :

April 1980 nummer 82

Ere wie ere toekomt

Meester P. Ament, oud-hoofd van onze Lagere School, heeft voor 30 jaren werk bij het Groene Kruis uit handen van de regionale voorzitter dhr. Jeukendrup uit Haelen, de zilveren legpenning gekregen met draagspeld b.g.v. de jaarvergadering van het Groene Kruis. Ere, wie ere toekomt. Meester P. Ament heeft op een stille, niet in het oog vallende wijze onze gemeenschap via het Groene Kruis 30 jaren gediend. Het was uit grote erkentelijkheid dat hij deze eer kreeg. Wij wensen hem daarmee van harte proficiat! Geve de goede God, dat hij samen met zijn echtgenote nog heel lang mag genieten van alle tekenen van dankbaarheid die hij heeft gekregen. Want naast deze legpenning wordt zijn leven, zijn persoon en zijn familie ook al gesierd met het erekruis Pro Ecclesia en Pontifice en met de legpenning behoren bij het ere-burgerschap van de gemeente Nederweert. Allemaal tekenen die een geslaagd leven symboliseren.

Redaktie