Kindervakantiewerk 1979

Maart 1979 nummer 66

Kindervakantiewerk 1979

Dit wordt gehouden in de week van 6 – 10 augustus 1979. Zoals U weet gaat de gemeente het terrein achter de zaal eens een goede beurt geven. Gaten en kuilen worden geslecht, stenen, glaswerk en andere gevaarlijke zaken worden allemaal opgeruimd. Daarvoor in de plaats komt er minstens 2000 m2 prachtig speelterrein vrij. In de rechterhoek, gezien vanuit de zaal komt een tennisveld. Dat betekent, aldus de gemeente, dat er dit jaar geen activiteiten kunnen plaats vinden achter de zaal vanaf het moment dat men met de vernieuwing begint. ’t Nieuwe ingezaaide gras moet rust hebben om tot ontwikkeling te komen. Als na de renovatie alles in orde is, heeft men van de gemeente verlof nodig om het tennisveld te gebruiken, maar van het kerkbestuur om de rest van ’t Huitje te gebruiken. Wij hopen dat ‘t al met al een mooi fatsoenlijke aanwinst is voor de kern van ons dorp vooral ook omdat de gemeente zorgt voor een nieuwe passende beplanting. Het KVW moet dit jaar dus ook een ander onderkomen zoeken. U zult daar nog nader van horen.