Prins Stefan I


Categories :
Tags:

Stefan I (Arits) is zondagmiddag uitgeroepen tot nieuwe Prins van VV de Losböl. Dit is zondagmiddag op ludieke wijze bekend gemaakt in gemeenschapshuis de Pestoeërskoel in Leveroy.

Prins Stefan I
Stefan I (Arits) is 44 jaar, getrouwd met Esther en heeft 3 kinderen. Hij werkt als gedragswetenschapper bij St.Anna in Heel. Daarnaast is hij werkzaam in de muziek als docent en dirigent, en regelmatig als trombonist, bastubaist of euphoniumspeler te vinden in allerlei (blaas) orkesten. Muziek is zijn werk maar ook zijn hobby, verder zit hij ook graag op zijn mountainbike. Hij is de vader van Jeugdprins Jelle.

Stefan gaat deze vasteloavundj voorop met zijn lijfspreuk:

neet te lang zeivere, want ich di-regeer euver Leivere“.

 

foto’s en tekst: nederweert24.nl