Percussion beyond borders….

Categories :
Tags:

Vol trots presenteert de percussiegroep van Fanfare Concordia een anderhalf uur durende slagwerkshow: Percussion beyond borders….

Deze enthousiaste groep slagwerkers onder leiding van Roy Janssen is altijd op zoek naar vernieuwingen en laat veel stukken zelf arrangeren. Als voormalig Nederlands en vice-wereldkampioen hebben ze hun sporen verdiend in de slagwerkwereld en is het tijd voor een volgende stap.

Met deze show schotelen de slagwerkers het publiek een zeer gevarieerd programma voor. Natuurlijk boordevol slagwerk, maar ook met nieuwe verbindingen, onverwachte samenwerkingen en unieke cross-overs.

In de uitzending van slagwerk (L1) kwam dit concert nog uitgebreid in beeld

In deze aflevering was er ook aandacht voor een workkshop Bugel daarin kwamen isa en jorn ook nog in beeld

Er zijn ook nog een paar andere filmpjes gevonden van het concert.