Sjra en Henny 50 jaar getrouwd


Burgemeester Evers en wethouder Geraats brachten vandaag een bezoek aan het gouden huwelijkspaar Sjra en Henny Janssen uit Leveroy om het bruidspaar alvast te feliciteren. Op 12 mei is het stel precies 50 jaar geleden voor de wet getrouwd. Op 22 juli 1967 zijn ze voor de kerk getrouwd.

Sjra en Henny hebben twee kinderen, een zoon Peter (44) en dochter Monique (47). Peter woont inmiddels in Heythuysen en Monique in Nijmegen. Het echtpaar woont sinds hun huwelijk in een woning aan de Kapelstraat in Leveroy. Hier wonen ze nog altijd met heel veel plezier.

Sjra heeft tijdens zijn beroepsleven altijd gewerkt in de elektrotechniek. Jaren geleden is hij met pensioen gegaan. Nu geniet hij van tuinieren en klussen en is hij al jaren lid van de schutterij en de heemkundevereniging. Henny geniet ook van het werk in de tuin samen met Sjra. De laatste jaren kan ze haar creativiteit kwijt in het maken van keramiek. Verder genieten ze met goed weer van een fietstocht of een wandeling met hond Joep.

bron en foto’s: www.nederweert24.nl

Tags: