Swinkels, Teng


Categories :

`r is ’n lied van komme en `r is ’n tied van gaon…
Na een mooi leven hebben wij afscheid genomen van Teng, onze pap, opa en super “grote” opa.

Teng Swinkels

partner van
Nelly Klauwers – Moonen
weduwnaar van
Mie Seijkens

Pap is geboren te Venray op 14 december 1924 en overleed op 13 september 2016 te Leveroy
De zeswekendienst voor Teng vindt plaats op zondag 30 oktober om 9.30 uur in de H. Barbarakerk te Leveroy.

Pap, was een man met veel energie. Hij genoot volop van het leven. Met zijn handen verrichtte hij grootse dingen. Samen met mam heeft hij hard gewerkt op de boerderij in Venray. De boerderij was zijn lust en leven. Na het verlies van ons mam, vond pap opnieuw het levensgeluk bij Nelly in Leveroy. Er werd een grote familie gevormd. Pap was een echt familiemens en stond voor iedereen klaar.

Pap hield van een feestje op zijn tijd. Wat heeft hij nog genoten op de bruiloft van May & Marc en het feest van Gerrit & Henriëtte. Zelf wist hij al dat dit zijn laatste familiefeest zou worden. Pap volgde zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen met grote belangstelling, wat was hij trots op ze! Een van zijn hobby’s was het verzamelen van bidprentjes. Pap dit wordt het laatste prentje dat wij aan jouw verzameling toevoegen.

Als je vader sterft
en je moeder lang geleden.
Hoop dan, dat je hun liefde erft,
want kind zijn, is nu verleden.